EN: FAQ NL: FAQ
Orthodox Christelijke Inspiratie

FAQ: VRAGEN EN
          ANTWOORDEN

Zie ook:

ALGEMEEN: Over privacy en (niet) adverteren

Doel van deze site is allereerst persoonlijk, als een manier om iets te delen van hetgeen misschien ook voor anderen inspirerend of nuttig is.

Uiteraard verkopen wij de door ons gepubliceerde boeken, en soms zullen wij mogelijk wijzen op andere werken die het ons de moeite waard lijkt te noemen.

Doch wij nemen geen deel aan advertentie-campagnes van derden, wij worden niet betaald voor de vermelding van produkten of diensten van derden, en evenmin volgen wij uw sporen online.

De persoonlijke details die u ons zelf verschaft, gebruiken wij voor de communicatie met u en/of om u naar behoren van dienst te kunnen zijn.

Hieronder wat nadere details:

PRIVACY: Wat doet u met mijn persoonlijke gegevens?

Er zijn enkele gevallen waarin uzelf ons informatie verschaft:

Wanneer u contact met ons opneemt, nemen wij de noodzakelijke gegevens op in onze adressenlijst om u van dienst te kunnen zijn.

Wanneer u bij ons een bestelling doet, zullen wij de nodige gegevens delen met diegenen die de bestelling verzorgen - inclusief derden die daarbij betrokken zijn (bv. voor het verpakken, posten en bezorgen van de goederen, en voor de verwerking van de financiele kant van de transactie).

Wanneer u op uw eigen site een web-link toevoegt naar onze site, dan wordt dat door onze webhost vermeld op het overzicht m.b.t. het gebruik van onze site.

Noot: Als u interesse getoond heeft in ons werk en/of Orthodoxe publicaties in het algemeen – in uw contact met ons, misschien zelfs met aanschaf van een of meer titels – zullen wij u mogelijk bericht zenden in geval van nieuws m.b.t. onze publicaties.

PUBLICATIES: Wat is POD?

POD staat voor ‘Print-On-Demand’.

Het basis-principe is, dat de boeken alleen gedrukt worden wanneer dat nodig is. Dit vermindert de aanvankelijke investering en maakt de opslag van grote voorraden onnodig.

Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid boeken rechtstreeks van de drukker naar de boekwinkel te laten verzenden, of zelfs naar de uiteindelijke lezer. Het verkorten van de lijnen helpt de boeken betaalbaar te houden.

De diensten van het door ons gebruikte drukkerij-bedrijf omvatten tevens de gebruikelijke distributiekanelen. Onze publicaties zijn derhalve beschikbaar via groothandel en boekwinkel, zowel als online.

Zie de lijst van distributie partners (groothandel en/of kleinbedrijf) in de volgende PDF > Bestelwijze, boekprijzen en distributie

Dit document is ook te vinden op de boekpagina’s, en in het onderdeel
Publicaties > Prive-bestellingen en >Voor uw Boekwinkel)

Zijn de boeken verkrijgbaar bij de boekwinkel?

Jazeker. Titels van Maranatha House zijn verkrijgbaar via alle gebruikelijke kanalen, zowel als online.

Bij bestellingen via de boekwinkel is het handig de publicatie-gegevens paraat te hebben, vooral het ISBN. Dit helpt om dat ene boek te vinden temidden van de miljoenen titels in de catalogi!

Soms is de boekhandel niet zeker bij welke groothandel een titel verkrijgbaar is. Verschaf hen daarom de lijst van distributie-partners in bovengenoemd document (PDF) om het zoekwerk te vereenvoudigen

Vragen of obstakels?
Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!

BESTELLEN: Kan ik rechtstreeks via Maranatha House bestellen?

In principe kunnen wij u alle door ons gepubliceerde boeken verschaffen. Doch gezien de tijd en bijkomende kosten is dit meestal slechts zinvol voor grotere bestellingen.

Voor nadere informatie, zie:
Publications > Private orders or >For Your Bookshop

Of neem contact met ons op, in geval van vragen of specifieke noden.

NB: Let alstublieft op de bestel-perioden!
> zie het volgende punt:

Wat is de tijdslimiet voor rechtstreekse bestellingen?

Vanwege de drukte rond het Kerstseizoen dienen bestellingen via de uitgever geruime tijd vantevoren binnen te zijn om op tijd te kunnen worden verwerkt. De periode voorafgaand aan en rond Pasen/Pascha zijn wijzelf niet in de gelegenheid uw bestelling te verwerken.

S.V.P.: Zorg er alstublieft voor dat wij uw verzoek op tijd binnen hebben! Bestellingen die te laat binnenkomen zullen doorgaans moeten wachten tot het volgende bestelseizoen!

Perioden waarin wij rechtstreekse bestellingen kunnen verwerken:

- Bestellingen die bij ons binnen zijn van 15 mei tot 31 oktober,
- of van 9 januari tot 9 februari

Noot: Onze boeken zijn altijd verkrijgbaar via de gebruikelijke kanalen, of rechtstreeks van de drukker (via een 'retail-account' bij Ingram/LightningSource: ingramcontent.com).

CONTACT: Hoe neem ik contact op met Maranatha House?

De huidige adresgegevens zijn te vinden op de contactpagina (ook te bereiken via de site-links, links onderaan de meeste pagina’s)

Voorlopig is het automatische sitebericht niet beschikbaar. U kunt ons eenvoudig bereiken per email, zie het adres op de contactpagina. Of schrijf ons evt. per post.

NB: Wij zijn niet voortdurend online. In sommige perioden wordt onze e-post maximaal eens per week opgehaald. Het kan daarom, net als bij de oude post, enige dagen duren voordat wij uw bericht kunnen lezen en/of beantwoorden.

PS: Om geautomatiseerde spam te voorkomen, wordt ons email adres hier alleen gegeven in een ongewone vorm, gemakkelijk leesbaar voor mensen doch niet voor de gemiddelde machine!

Nederlandsto the English page
EN
Woorden
Home NLPublicaties
Atelier

Mobile Menu

Share via e-mail
CONTACT SEARCH FAQ