- Anaphora aan de theologie
van oudvader Sophrony

Christus, onze Weg en ons LevenChristus, onze Weg en ons LevenChristus, onze Weg en ons LevenWeest ook gij uitgebreidWeest ook gij uitgebreid (2Kor.6:13)De verborgen mens des hartenDe verborgen mens des hartenGedenk uw eerste liefdeGedenk uw eerste liefdeDe mens, Gods doelwitDe mens, Gods doelwitVan de dood tot het levenVan de dood tot het levenHet zegelbeeld van ChristusHet zegelbeeld van ChristusChristus, onze Weg en ons Levenarchim. zacharias - boekpagina’s (1)

Over de Orthodoxe theologie als de vrucht van de levende ervaring: het relaas van de ontmoeting met God.

Dit werk, gebaseerd op het doctoraat van de auteur, is tevens toegakelijk voor lezers zonder een dergelijke academische achtergrond.

Bedoeld ter inspiratie, zowel als voor theologische studie. Compleet met alle oorspronkelijke verwijzingen en patristieke citaten in Nederlandse vertaling.

top

info algemeen

volgend >

< vorig

Next: Weest ook gij uitgebreid General info: Works by Archim. Zacharias Previous: Het zegelbeeld van Christus Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven De mens, Gods doelwit Christus, onze Weg en ons Leven Van de dood tot het leven Christus, onze Weg en ons Leven Het zegelbeeld van Christus in het hart van de mens Christus, onze Weg en ons Leven Weest ook gij uitgebreid (2Kor.6:13) Christus, onze Weg en ons Leven De verborgen mens des harten Christus, onze Weg en ons Leven Gedenk uw eerste liefde

BOEKGEGEVENS

Uitgave: Maranatha House (.info)
ISBN: 978-0-9931058-0-7

Auteur: Archim. Zacharias Zacharou
Vertaling: A. Arnold-Lyklema

Vertaald uit het oorspronkelijke Grieks met referentie aan de Engelse editie.

Equivalent EN/EL:

  • CHRIST, OUR WAY AND OUR LIFE
    A presentation of the theology of Archimandrite Sophrony
  • ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
    ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ

+ + +

Paperback, 8.5 x 5.5”, 366 pag.

Prijs: De uitgever bepaalt de ‘listprice’ van het boek (zie onderstaande PDF) doch de feitelijke prijs kan varieren, vooral online, afhankelijk van de boekverkoper.

Het is daarom de moeite waard even rond te kijken - ook vanwege evt. verzendkosten en toegevoegde BTW/ VAT (in sommige landen).

De volgende site-pagina & PDF’s bieden details over alle zeven titels beschreven op deze boekpagina’s:

Share via e-mail
Menu: click here