(1 Petr.3:4)

Christus, onze Weg en ons LevenDe verborgen mens des hartenarchim. zacharias - boekpagina’s (3)

Over het mysterie van het menselijk hart, en over het leven in bekering als een tocht om het ‘diepe hart’ te vinden.

Het raamwerk omvat een verdieping m.b.t. de innerlijke aard van de geestelijke weg: het ontwaken en het bewerken van het hart, en de intrede in het diepe hart.

Met aanvullende hoofdstukken over de thema’s van gebed en bekering, d.w.z. het voortgaan op de weg terug naar onze Schepper en God.

Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven Weest ook gij uitgebreid Weest ook gij uitgebreid (2Kor.6:13) De verborgen mens des harten De verborgen mens des harten Gedenk uw eerste liefde Gedenk uw eerste liefde De mens, Gods doelwit De mens, Gods doelwit Van de dood tot het leven Van de dood tot het leven Het zegelbeeld van Christus Het zegelbeeld van Christus
top

BOEKGEGEVENS


Uitgave: Maranatha House (.info)
ISBN: 978-0-9931058-2-1

Auteur: Archim. Zacharias Zacharou
Vertaling: A. Arnold-Lyklema

Vertaald uit de oorspronkelijke talen, Grieks & Engels.

Equivalent EN/EL:

  • THE HIDDEN MAN OF THE HEART
    (1 Peter 3:4)
  • Ο ΚΡΥΠΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

+ + +

Paperback, 8.5 x 5.5”, 244 pag.

Prijs: De uitgever bepaalt de ‘listprice’ van het boek (zie onderstaande PDF) doch de feitelijke prijs kan varieren, vooral online, afhankelijk van de boekverkoper.

Het is daarom de moeite waard even rond te kijken - ook vanwege evt. verzendkosten en toegevoegde BTW/ VAT (in sommige landen).

De volgende site-pagina & PDF’s bieden details over alle zeven titels beschreven op deze boekpagina’s:

info algemeen

volgend >

< vorig

Next: Weest ook gij uitgebreid General info: Works by Archim. Zacharias Previous: Het zegelbeeld van Christus Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven De mens, Gods doelwit Christus, onze Weg en ons Leven Van de dood tot het leven Christus, onze Weg en ons Leven Het zegelbeeld van Christus in het hart van de mens Christus, onze Weg en ons Leven Weest ook gij uitgebreid (2Kor.6:13) Christus, onze Weg en ons Leven De verborgen mens des harten Christus, onze Weg en ons Leven Gedenk uw eerste liefde
Share via e-mail
Menu: click here