(cf. Openb. 2:4-5) - De drie stadia van het geestelijk leven in de theologie van oudvader Sophrony

Christus, onze Weg en ons LevenGedenk uw eerste liefdearchim. zacharias - boekpagina’s (4)

Een nadere blik op het verloop van de geestelijke weg - een inspirerende gids op ons eigen pad:

In het geestelijk leven volgt op de tijd van onze ‘eerste liefde’ onvermijdelijk een periode van geestelijke strijd.

Hier wordt ons rijkelijk onderricht geboden, dat er vooral op gericht is ons te helpen in deze periode - opdat wij tenslotte mogen binnentreden in het Beloofde Land.

Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven Weest ook gij uitgebreid Weest ook gij uitgebreid (2Kor.6:13) De verborgen mens des harten De verborgen mens des harten Gedenk uw eerste liefde Gedenk uw eerste liefde De mens, Gods doelwit De mens, Gods doelwit Van de dood tot het leven Van de dood tot het leven Het zegelbeeld van Christus Het zegelbeeld van Christus
top

BOEKGEGEVENS

Uitgave: Maranatha House (.info)
ISBN: 978-0-9931058-1-4

Auteur: Archim. Zacharias Zacharou
Vertaling: A. Arnold-Lyklema

Vertaald naar het Engelse origineel, met referentie aan het Grieks voor Bijbelse referenties en patristieke uitdrukkingen.

Equivalent EN/EL:

  • REMEMBER THY FIRST LOVE
    (cf. Rev. 2:4-5) The three stages of the spiritual life in the theology of Elder Sophrony
  • ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

+ + +

Paperback, 8.5 x 5.5”, 372 pag.

Prijs: De uitgever bepaalt de ‘listprice’ van het boek (zie onderstaande PDF) doch de feitelijke prijs kan varieren, vooral online, afhankelijk van de boekverkoper.

Het is daarom de moeite waard even rond te kijken - ook vanwege evt. verzendkosten en toegevoegde BTW/ VAT (in sommige landen).

De volgende site-pagina & PDF’s bieden details over alle zeven titels beschreven op deze boekpagina’s:


info algemeen

volgend >

< vorig

Next: Weest ook gij uitgebreid General info: Works by Archim. Zacharias Previous: Het zegelbeeld van Christus Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven De mens, Gods doelwit Christus, onze Weg en ons Leven Van de dood tot het leven Christus, onze Weg en ons Leven Het zegelbeeld van Christus in het hart van de mens Christus, onze Weg en ons Leven Weest ook gij uitgebreid (2Kor.6:13) Christus, onze Weg en ons Leven De verborgen mens des harten Christus, onze Weg en ons Leven Gedenk uw eerste liefde
Share via e-mail
Menu: click here