- ‘Wat is de mens, dat Gij hem hebt grootgemaakt? Of dat Gij Uw aandacht op hem vestigt? Dat Gij hem bezoekt tot aan de vroege morgen en hem oordeelt tot aan zijn rust?’
(LXX Job 7:17-18)

Christus, onze Weg en ons LevenDe mens, Gods doelwitarchim. zacharias - boekpagina’s (5)

Een theologische verkenning van het Mysterie van de Persoon.

Hetgeen tevens de weg toont tot de oorspronkelijke roeping van de mens: een waarachtig persoon te worden, naar de gelijkenis van Christus.

Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven Weest ook gij uitgebreid Weest ook gij uitgebreid (2Kor.6:13) De verborgen mens des harten De verborgen mens des harten Gedenk uw eerste liefde Gedenk uw eerste liefde De mens, Gods doelwit De mens, Gods doelwit Van de dood tot het leven Van de dood tot het leven Het zegelbeeld van Christus Het zegelbeeld van Christus
top

PUBLICATION DETAILS

Uitgave: Maranatha House (.info)
ISBN: 978-0-9931058-5-2

Auteur: Archim. Zacharias Zacharou
Vertaling: A. Arnold-Lyklema

Vertaald naar het Engelse origineel, met referentie aan het Grieks voor Bijbelse referenties en patristieke uitdrukkingen.

Equivalent EN/EL:

  • MAN, THE TARGET OF GOD
    ‘What is man, that thou shouldest magnify him? and that thou shouldest set thine heart upon him? And that thou shouldest visit him every morning, and try him every moment?’ (Job 7:17-18)

+ + +

Paperback, 8.5 x 5.5”, 246 pag.

Prijs: De uitgever bepaalt de ‘listprice’ van het boek (zie onderstaande PDF) doch de feitelijke prijs kan varieren, vooral online, afhankelijk van de boekverkoper.

Het is daarom de moeite waard even rond te kijken - ook vanwege evt. verzendkosten en toegevoegde BTW/ VAT (in sommige landen).

De volgende site-pagina & PDF’s bieden details over alle zeven titels beschreven op deze boekpagina’s:


info algemeen

volgend >

< vorig

Next: Weest ook gij uitgebreid General info: Works by Archim. Zacharias Previous: Het zegelbeeld van Christus Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven De mens, Gods doelwit Christus, onze Weg en ons Leven Van de dood tot het leven Christus, onze Weg en ons Leven Het zegelbeeld van Christus in het hart van de mens Christus, onze Weg en ons Leven Weest ook gij uitgebreid (2Kor.6:13) Christus, onze Weg en ons Leven De verborgen mens des harten Christus, onze Weg en ons Leven Gedenk uw eerste liefde
Share via e-mail
Menu: click here