- De weg van het Kruis des Heren
in ons dagelijks bestaan

Christus, onze Weg en ons LevenVan de dood tot het levenarchim. zacharias - boekpagina’s (6)

Een reeks voordrachten, geinspireerd door een woord van oudvader Sophrony over de aard van het Christelijk leven:

“Christelijk te leven is onbereikbaar. Men kan slechts Christelijk sterven.”

Over de paradoxale weg van het Kruis: ‘dagelijks te sterven’ in Christus (cf. 1Kor.15:31) - om ook de vreugde te mogen smaken van Zijn Opstanding.

Daarbij worden ons wegen getoond om niet te wanhopen, maar een waarachtig begin te maken met de opbouw van de Tempel Gods - in onszelf en in onze medemensen.

Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven Weest ook gij uitgebreid Weest ook gij uitgebreid (2Kor.6:13) De verborgen mens des harten De verborgen mens des harten Gedenk uw eerste liefde Gedenk uw eerste liefde De mens, Gods doelwit De mens, Gods doelwit Van de dood tot het leven Van de dood tot het leven Het zegelbeeld van Christus Het zegelbeeld van Christus
top

BOEKGEGEVENS

Uitgave: Maranatha House (.info)
ISBN: 978-0-9931058-3-8

Auteur: Archim. Zacharias Zacharou
Vertaling: A. Arnold-Lyklema

Vertaald naar geluidsopnamen in het Engels, met referentie aan het Grieks voor Bijbelse verwijzingen en patristieke uitdrukkingen.

Het merendeel van deze voordrachten is nu beschikbaar in mp3 als:

  • The Christian Life is Impossible

+ + +

Paperback, 8.5 x 5.5”, 228 pag.

Prijs: De uitgever bepaalt de ‘listprice’ van het boek (zie onderstaande PDF) doch de feitelijke prijs kan varieren, vooral online, afhankelijk van de boekverkoper.

Het is daarom de moeite waard even rond te kijken - ook vanwege evt. verzendkosten en toegevoegde BTW/ VAT (in sommige landen).

De volgende site-pagina & PDF’s bieden details over alle zeven titels beschreven op deze boekpagina’s:

info algemeen

volgend >

< vorig

Next: Weest ook gij uitgebreid General info: Works by Archim. Zacharias Previous: Het zegelbeeld van Christus Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven De mens, Gods doelwit Christus, onze Weg en ons Leven Van de dood tot het leven Christus, onze Weg en ons Leven Het zegelbeeld van Christus in het hart van de mens Christus, onze Weg en ons Leven Weest ook gij uitgebreid (2Kor.6:13) Christus, onze Weg en ons Leven De verborgen mens des harten Christus, onze Weg en ons Leven Gedenk uw eerste liefde
Share via e-mail
Menu: click here