Christus, onze Weg en ons Leven Het zegelbeeld van Christus in het hart van de mens archim. zacharias - boekpagina’s (7)

Waarachtige theologie is niet enkel theorie, maar van betekenis voor het leven van de mens.

Derhalve schetst dit werk allereerst de tweevoudige geestelijke visie van de weg van Christus, om dit vervolgens toe te passen op allerlei verschillende situaties:

Ons dagelijks leven, de aanbidding, geloofsverkondiging, Priesterschap, en de monastieke weg.

Het laatste deel van het boek betreft de paradoxale aard van het Evangelie: via het kruis naar de overwinning.

(Enkele hoofdstukken, in minder geredigeerde vorm, maken ook deel uit van de voorgaande Nederlandse uitgave: ‘Van de dood tot het leven’.)

Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven Weest ook gij uitgebreid Weest ook gij uitgebreid (2Kor.6:13) De verborgen mens des harten De verborgen mens des harten Gedenk uw eerste liefde Gedenk uw eerste liefde De mens, Gods doelwit De mens, Gods doelwit Van de dood tot het leven Van de dood tot het leven Het zegelbeeld van Christus Het zegelbeeld van Christus
top

PUBLICATION DETAILS

Uitgave: Maranatha House (.info)
ISBN: 978-0-9931058-4-5

Auteur: Archim. Zacharias Zacharou
Vertaling: A. Arnold-Lyklema

Vertaald uit het oorspronkelijke Grieks (nu ook beschikbaar in het Engels)

Equivalent EN/EL:

  • THE ENGRAVING OF CHRIST
    IN MAN’S HEART
  • ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
    ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

+ + +

Paperback, 8.5 x 5.5”, 338 pag.

Prijs: De uitgever bepaalt de ‘listprice’ van het boek (zie onderstaande PDF) doch de feitelijke prijs kan varieren, vooral online, afhankelijk van de boekverkoper.

Het is daarom de moeite waard even rond te kijken - ook vanwege evt. verzendkosten en toegevoegde BTW/ VAT (in sommige landen).

De volgende site-pagina & PDF’s bieden details over alle zeven titels beschreven op deze boekpagina’s:

info algemeen

volgend >

< vorig

Next: Weest ook gij uitgebreid General info: Works by Archim. Zacharias Previous: Het zegelbeeld van Christus Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven Christus, onze Weg en ons Leven De mens, Gods doelwit Christus, onze Weg en ons Leven Van de dood tot het leven Christus, onze Weg en ons Leven Het zegelbeeld van Christus in het hart van de mens Christus, onze Weg en ons Leven Weest ook gij uitgebreid (2Kor.6:13) Christus, onze Weg en ons Leven De verborgen mens des harten Christus, onze Weg en ons Leven Gedenk uw eerste liefde
Share via e-mail
Menu: click here